top of page

SANDRA BORØY

NYHETER

Siste singelslipp før fullengderen er ute!

Jeg er her er endelig ute! Den ble sluppet 3.august og er siste slipp før Paralleller (fullengderen) kommer ut 12.august 2022! (den har dog fått et par skrivefeil i prosessen på digitale tjenester, men disse er selvsagt oppe for rettelse og vil bli fikset asap). For øyeblikket heter den Jag er her og er nok lettest å finne ved å gå inn på følgende link:


Jeg er her er nok den næreste og mest sårbare låten jeg har skrevet. Den handler om et gammelt menneske som begynner å innse at hukommelsen glipper, og samtidig merker at de rundt også har innsett dette. Den beskriver en frykt for å skulle bli behandlet annerledes, og ikke bli gjenkjent for den en er, og den en fortsatt føler seg som. Jeg skrev låten etter noen stunder med min farmor da hun var blitt dement, der jeg merket at hun strevde med å huske og jobbet med å dekke over det hun hadde glemt. Jeg aner ikke hva hun følte på eller tenkte, men jeg har bare sett for meg at det må være en rar og litt ensom situasjon å stå i. Jeg tror jeg startet på denne låten for å minne meg selv på at den personen jeg elsker og kjenner aldri vil forsvinne, selv når sykdom eller alderdom begynner å sette spor. Jeg håper sangen kan være til hjelp og trøst for flere. Denne sangen er en hyllest til Walborg Borøy.

kreditering:

musikere: sandra borøy (vokal, rhodes), idar eliassen pedersen (trompet), simen skrebergene (gitar)

mix: dag erik johansen

mastering: morgan nicolaysen

utgiver: amp music and records

cover/maleri: elise hisdal


Comentarios


bottom of page